2004 – La pasión de Cristo

La Pasion De Cristo caratula dvd

“La Passió de Crist” recrea les últimes dotze hores en la vida de Jesús de Natzaret com si es tractés d’un via crucis cinematogràfic. A la font dels evangelis s’hi afegeixen les visions d’Anna Catherina Emmerick,  cosa que completa una proposta que pren com a pòrtic el text de Is 53, 5: “Va ser traspassat per les nostres rebel·lies, triturat per les nostres culpes, per les seves nafres hem estat guarits “.

Després del recorregut de Getsemaní, el despreniment i el procés, la narració  s’atura en els patiments, com la flagel·lació, el camí del Calvari i la crucifixió. Empra la tècnica del flashback per contrastar la mort amb les claus de la seva vida i predicació de Jesús i presenta un breu epíleg del moment mateix de la resurrecció.

Especialment ressaltada apareix la figura de Maria que acompanya Jesús durant tot el seu itinerari i es presenta com a model d’acompanyament per a l’espectador. Significativa és també la lluita contra Satanàs representat aquesta vegada com un ésser androgin. (Font: La pasión de Cristo. Expiación en estado puro. Ágora RIIAL)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s