Mapa religiós de Catalunya

logo_Mapa_Religios

El Mapa religiós de Catalunya és un projecte impulsat i finançat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu identificar i conèixer amb profunditat les comunitats religioses i els llocs de culte de totes les confessions presents a Catalunya.

Continua llegint

Anuncis

Així s’ensenya religió a d’altres països d’Europa

En la majoria s’ofereix l’assignatura, com a opcional o obligatòria amb possibles exempcions, i la nota té efectes acadèmics, encara que no en tots compta per a la mitjana.

crucifijo-europa

Continua llegint

Religió a l’escola?

Religió a l'escola? (Jaume Pujol Balcells) LV

icona pdf 50 icona pdf 50 icona pdf 50
La religió a l’escola (Gregorio Luri) Religió a l’escola? (Teresa Guardans) L’ensenyament de la religió a l’escola (Rev. Senderi)

Debat sobre el nou currículum de religió catòlica

El nou currículum de la matèria de religió catòlica, a debat amb Ramon Guilera, membre d’Església Plural i expresident de la FAPAC; Andreu Ibarz, doctor en teologia, professor de religió i professor a la facultat de Ciències de l’Educació de Blanquerna; Ignasi Díaz, col·laborador de la Delegació Diocesana d’Ensenyament; Oriol Illa, director de la Fundació Ferrer Guàrdia; Albert Riera, vocal de la FAPAC i Ana Elvira Sánchez, representant de la USTEC.

Un gran llibre, però

 premsa la pell freda