El mòbil, jo i els altres

Qui soc jo a les xarxes?

A la xarxa tot queda registrat, per tant, cal ser comunicadors curosos, no podem ser impulsius i prou. Hem de pensar bé tot allò que fem, el que publiquem o el que escrivim, perquè pot tenir conseqüències (positives o negatives) i deixa un rastre sobre nosaltres. A mesura que anem interactuant a la xarxa, anem deixant anar dades sobre nosaltres, deixem petjades digitals que són difícils d’esborrar. Per això, és important acostumar-nos a revisar com ens mostrem, per estar segurs que ensenyem i compartim només allò que volem.

Identitat digital

Jan Cutillas. Identitat digital

Las redes sociales forman parte de tus entrevistas de trabajo

Juliana Canet i les xarxes socials

Juliana Canet i les relacions a la xarxa

Campaña Unicef redes

El meu perfil a les xarxes. Faig postureig?

Es proposa fer una reflexió sobre el que busquem quan produïm continguts per publicar a les xarxes, a partir de dos vídeos. En el primer, els personatges s’esforcen per penjar fotografies perfectes a qualsevol preu. En el segon, es presenta una conversa entre amics adolescents en la que sorgeixen moltes qüestions relacionades amb la imatge que volem donar a les xarxes socials.

Are You Living an Insta Lie? Social Media Vs. Reality

#POSTUREO

Els altres i jo

Proposta per prendre consciència de la responsabilitat personal davant del ciberassetjament i de la importància de fer accions preventives des de la col·laboració a partir de quatre vídeos.

Copiando apuntes en la biblioteca

Assetjament

#ActivaTuPoder para evitar el acoso escolar

Una aplicació de mòbil ajuda a detectar casos d’assetjament escolar i anorèxia

Historia de un señor indiferente

Ús del mòbil a 1r d’ESO