Curs 2013-14

Quins són els problemes i les injustícies del nostre món?

Sudán del Sur, las vueltas de la guerra

Sudan, las vueltas de la guerra

Esto que pasa en Sudán del sur es un poco triste, porque ellos viven en pobreza y con conflictos grandes en su territorio, llevan una vida difícil, muchos mueren de hambre y muchos no tienen donde vivir, carecen de muchas necesidades, mientras otras personas famosas se dan el lujo de comprarse un hot dog de 3.000 dólares, ellos están muriéndose de hambre por no tener ni si quiera arroz. Creó que estas personas que se gastan tanto dinero en cosas que a veces son innecesarias podrían tocarse el corazón y ayudar, aunque no sea su obligación pero todos somos un solo mundo y todos algún día necesitaremos de alguien. (Stephani Michel Jimenez Castellanos)

Tensión al sur de Buenos Aires tras la toma de un predio por parte de 200 familias

Buenos Aires, toma de un predio

Aquest notícia respon la pregunta ¿què està passant al món?, podem veure molt clarament la situació tan injusta que estan passant ells i no només en BUENOS AIRES sinó en molts països pateixen tantes necessitats que fins ara estan provocant la desigualtat de la nostra societat. En conclusió, és molt trist saber que moltes persones per tenir una llar digna han de passar aquestes circumstàncies tan humiliants. (Keilyn Garay)

Correa: Democracia es que podamos pensar distinto sin que tenga consecuencias

Carlos Correa

En esta noticia dice que en Venezuela esta prohibido pensar distinto. Que algunos estudiantes universitarios han protestado por la crisis social económica del Gobierno Venezolano, por la inseguridad que hay en Venezuela y por algunos casos no resueltos. En Venezuela no pueden pensar distinto sin tener ninguna consecuencia. (Patricia Mena)

Repatriados viven en barrio fronterizo miserable

Mexico US Migration

Aquesta notícia passa a Mèxic, a la frontera on els mexicans intenten creuar per poder emigrar a Estats Units. River és un noi casat amb tres fills que decideix emigrar a estats units per aconseguir treball perquè en el seu país lamentablement no hi ha treball per a ell. Passen tantes penúries no té per menjar, és horrorós. Els policies els deporten , la gent es queda deprimida i de seguida van a parar a la droga.
En conclusió, aquesta notícia reflexa una realitat injusta, el fet que deportin a gent molt necessitada que va honradament a buscar treball a un altre país per poder mantenir a les seves famílies. (Alejandra Díaz)

Doble atemptat suïcida a Islamabad

atemptat islamabad

Els d’Islamabad cometen un acte suïcidi en forma de protesta contra el govern que està sent injust. Segons la seva religió, a qui se suïcida en nom d’Al·lah li espera al paradís. (Kevin Agualongo)

Indignació per les esterilitzacions forçades

esterilizaciones-forzadas

Aquesta notícia ens indica que les dones peruanes estan indignades per la decisió que va prendre l’expresident Albert Fujimori quan va ordenar esterilitzacions forçades. Perquè això no és que sigui bo per algunes dones perquè en alguns casos pot causar la mort i, a més, totes les persones que es van fer aquestes esterilitzacions van ser dones humils. (Angela Arias)

Deixa un comentari