October baby (2011)

October Baby - dvd

Petita i fresca producció independent sobre el valor de la vida i la reconciliació. Interessant per a joves, ja que la història és marcadament juvenil.

Hannah, la protagonista, interpretada per l’actriu Rachel Hendrix, és una jove universitària de 19 anys que pateix d’epilèpsia, asma i depressió. L’origen d’aquests mals, al principi desconegut, es revela després: és la supervivent d’un avortament. Després d’aquest descobriment es distancia dels seus pares adoptius, que li havien ocultat el seu origen i, amb l’ajuda d’uns amics, empren un viatge de maduració a la recerca de la veritat. Amb el contrast d’un capellà i orientant-se en els esdeveniments, malgrat la confusió i el desconcert, la Hannah emprendrà el camí per a retrobar-se amb la seva mare biològica, la dona que va intentar matar-la. Des d’allà es trobarà amb ella mateixa i amb els seus pares adoptius. Un itinerari cap al perdó i el sentit de la vida.

Basada en un fet real, la vida de Gianna Jessen. La seva mare estava embarassada de set mesos i mig quan va decidir sotmetre’s a un avortament per injecció salina, que mata el nadó per enverinament i cremades. Però aquell nadó, la Gianna, va sobreviure al procediment. La seva mare la va entregar en adopció. (Font: Joves en acció. Secretariat Diocesà de Joventut de Menorca

banner veure video firedriv

banner fitxa didàctica

Deixa un comentari