Bella (2006)

Bella - dvd

José és una estrella del futbol internacional que està a punt de signar un contracte multimilionari quan una sèrie d’esdeveniments porten la seva carrera a un tràgic final. Una bella cambrera lluita per fer-se lloc a la ciutat de Nova York quan descobreix alguna cosa de si mateixa per al que no està preparada. Tots dos es troben en un moment en què les seves vides han tocat fons … fins que un simple gest d’amabilitat els uneix i converteix el que podria ser un dia qualsevol en una experiència inoblidable.

Vol ser una proposta dels valors cristians de la família i la vida presentada de forma amable.  Amb una realització senzilla, allunyada de grans pretensions, però amb una forma de fer cinema actual i efectista, la pel·lícula ha funcionat entre el públic i suposa una confirmació de la necessitat de missatges espirituals a la pantalla.

La confluència d’un futbolista d’èxit que veu truncada la seva carrera i d’una jove a la qual se li torcen els seus plans, marca una narració sobre la reconciliació des de l’obertura a l’altre i la recerca del sentit de la vida.

Superant tant el moralisme com el didactisme, la pel·lícula presenta de forma implícita el valor transcendent de la vida com a espai des del qual reconstruir l’existència. Tot i la senzillesa de la realització i les limitacions en la interpretació el resultat és molt digne i es converteix en una experiència exemplar de la comunicació audiovisual dels valors espirituals.

banner veure video firedriv

Deixa un comentari