1993 Tres colores

Tres_Colores_Azul-CaratulaEn un accident de cotxe, Julie perd el seu marit Patrice, un prestigiós compositor, i la seva filla Anna. En recuperar-se de les seves lesions, decideix començar una nova vida, independent, solitària i anònima, allunyada dels privilegis que abans gaudia. Olivier, l’ajudant de Patrice, intenta treure-la de l’aïllament. Olivier està enamorat d’ella des de fa molts anys i l’acaba convencent perquè acabi el «Concert per a Europa”, una ambiciosa obra inacabada de Patrice.

banner veure video vk

Tres_Colores_Blanco-CaratulaKarol estima profundament a Dominique, però ella l’abandona pel fet que ell pateix un problema d’impotència. Llavors decideix tornar, amb el seu amic Nikolai, a la seva Polònia natal. Allà emprèn amb èxit un negoci i, encara que segueix enamorat de Dominique, planeja venjar-se d’ella.

banner veure video vk

Tres_Colores_Rojo-CaratulaValentina, una jove estudiant que es guanya la vida com a model, salva la vida d’un gos atropellat per un cotxe. La recerca del seu amo la condueix a un jutge jubilat que té una estranya obsessió: escoltar les converses telefòniques dels seus veïns. Si abans l’espionatge telefònic formava part del seu treball, ara s’ha convertit en un vici. A Valentina li desagrada la conducta de l’home, però no pot evitar anar a veure-ho.

banner veure video vk

Deixa un comentari