Lars y una chica de verdad (2007)

Lars_Y_Una_Chica_De_Verdad-Caratula

Lars (Gosling), un jove molt dolç i molt tímid que viu amb el seu germà (Schneider) i la seva cunyada (Mortimer), porta, per fi, a casa a Bianca, la noia dels seus somnis. El pitjor és que es tracta d’una nina que va comprar a Internet, encara que ell la tracta com si fos una dona real. Aconsellada per una doctora (Clarkson) i amb la intenció d’ajudar, la seva família decideix seguir-li la corrent.

Es tracta d’una pel·lícula sobre la comunicació i el creixement humà que abordant la pròpia història converteix els límits en possibilitats. A través de la nina-inflable es van produint una sèrie de canvis on no només el protagonista sinó cadascun dels personatges aprèn a treure el millor de si cap als altres alhora que afronten la seva pròpia biografia.

A més, ofereix una visió de la fe en Jesucrist i de l’Església molt positiva. Així veiem com la fe ajuda a créixer en confiança i a donar sentit a la vida mentre que la comunitat cristiana esdevé un lloc d’ajuda i acollida. Una pel·lícula recomanable també per acompanyar reflexivament processos psicològics i espirituals.

banner veure video firedriv

Deixa un comentari