Cristianisme i evolució

Vídeos de la col·lecció “El origen del hombre”, que consta de 9 capítols (Amb motiu del 200 aniversari de Darwin).

Darwin va ser discutit en el segle XIX, i en el XX l’evolució va ser utilitzada per algunes ideologies a fi de justificar el materialisme o el racisme. Hi ha poques persones que neguin l’evidència fòssil avui dia, però el debat resta encès i gira entorn d’aquesta pregunta: Hi ha una intel·ligència que ha guiat el meravellós procés de l’evolució?

Els nou documentals d’aquesta col·lecció responen a aquestes preguntes i d’altres amb amenitat, imatges sorprenents i gran rigor científic. Intervenen en ells prop de 40 especialistes i investigadors de diversos països, incloent-hi dos premis Nobel.

A més de les dades de la paleontologia, s’esbossen les diferents teories darwinistes i neodarwinistes, i també les postures de diferents grups cristians davant de l’evolució: des del creacionisme i el disseny intel·ligent fins a la postura dels papes Pius XIIè, Joan Pau II i Benet XVI.

Cap.1. Evolución y Creación / Cap.2. Los Antecesores del Hombre / Cap.3. El Triunfo del Homo Sapiens / Cap.4. Del Big Bang al Planeta Azul / Cap.5. ¿Hay algo más que Materia? / Cap.6. ¿Surgimos por azar? / Cap.7. Evolución y Cristianismo / Cap.8. Personas y Simios / Cap.9. Ciencia, Religión… y Darwin

 

Deixa un comentari