Incondicional (2012)

Incondicional-Caratula

Quantes vegades has escoltat aquesta frase: “Déu t’estima incondicionalment”. I què vol dir? …  Es refereix a la qualitat de l’Amor amb què Déu estima UNA persona. D’això parla aquesta història que no neix d’un guió enginyós sinó d’una situació real. És un fet de la vida. 

Samantha Crawford és una jove dona de molt èxit. És escriptora de contes per a nens i posseeix a més l’habilitat del dibuix. En els anys anteriors ha escrit diversos contes que han tingut gran èxit i l’han col·locat en la llista dels millors narradors infantils. Viu amb el seu marit en un ranxo envoltat de verdor, pau i natura. És la vida amb la qual molts somien, només fins al moment que sobrevé la prova.
Una nit de tempesta, en un escenari de carrer poc clar, el seu espòs perd la vida quan és atracat. La vida de Samantha canvia sobtadament i el cor que ahir va teixir belles històries per alimentar els somnis dels nens, canvia. Està desesperada, la seva vida no té sentit i amb el desig de venjar-se, acaba per acollir sentiments de mort i autodestrucció. (Font: El cine católico)

banner veure video firedriv

Deixa un comentari